Бивш треньор на Юнайтед: Новите ги взимат с цел маркетинг или подсилване?


Бивш треньор на Юнайтед: Новите ги взимат с цел маркетинг или подсилване?
Снимка: Getty Images/Guliver

4857 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед - Дейвид Мойс, постави под съмнение умението на "червените дяволи" да привличат правилните играчи. Припомняме, че Мойс бе начело на тима преди 5 години, когато наследи на поста легендарният Сър Алекс Фъргюсън. Престоят му обаче бе неуспешен и се задържа само за 10 месеца.

"Трудно е да се каже в каква посока са тръгнали Юнайтед. Дали привличат играчи заради маркетинговия ефект, в което са много добри, или ги привличат заради това, което представляват на терена като качества, не съм напълно сигурен. Преди Манчестър Юнайтед изкарваха играчи от академията в първия отбор и купуваха млади перспективни играчи" - заяви Мойс. 

"Червените дяволи" не са печелили Висшата лига откакто Фъргюсън прекъсна дългогодишния си престой на "Олд Трафорд" през сезон 2012-13. Оттогава Мойс, Ван Гаал и Моуриньо бяха уволнени след неуспешните си опити да "събудят гиганта", въпреки че похарчиха общо над 700 милиона паунда за нови играчи.

Настоящият мениджър на тима - Оле Гунар Солскяер, до този момент, не се е проявил на летния пазар, като е привлякъл само двама играчи - Даниел Джеймс от Суонзи и Аарън Уан-Бисака от Кристъл Палас. Много вероятно обаче е да има и нови попълнения преди затварянето на трансферния прозорец. Днес излезе информация, че Юнайтед дори са се договорили със звезда от италианското първенство. Вижте коя - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички