Бивш нападател на големия враг е идеалният стрелец за Ливърпул


Бивш нападател на големия враг е идеалният стрелец за Ливърпул

2502 0

"Не знам дали ще играя в Байер и през следващия сезон. Футболът е много динамичен и не се знае дали ще остана в Германия и през следващия сезон", каза Хавиер Ернандес - Чичарито, задействайки колелото с трансферни слухове, свързващи го с трансфер обратно в Премиър лийг.

Един от отборите, които най-напористо питат за мексиканския национал, е Ливърпул, като това е по лично настояване на Юрген Клоп, пише испанското издание "Дон Балон".

Немският специалист не е доволен от наличните нападатели, като заби Кристиан Бентеке на пейката, а в същото време рядко може да разчита на Даниел Стъридж в предни позиции. Другата алтернатива в предни позиции е Дивок Ориги, който обаче все още лекува контузия, а и е проект за бъдещето, както го описват в Англия.

Клоп има нужда от доказан голмайстор за своя тим, като именно Чичарито е една от неговите трансферни цели. До трансфер много трудно може да се стигне в момента, тъй като пазарът през настоящия януари е слаб и "аспирините" трудно могат да намерят заместник на играча, отбелязал 19 гола до момента през сезона. Най-вероятно до сделка може да се стигне през лятото, като сумата по трансфера ще достигне до 15 милиона евро.

Както е известно, Ернандес беше част от Манчестър Юнайтед дълги години под ръководството на Сър Алекс Фъргюсън, но с неговото напускане на тима мястото на Чичарито под ръководството на Дейвид Мойс, а след това и на Ван Гаал, изстина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички