Бивш капитан на Арсенал: Играчите предадоха Венгер


Бивш капитан на Арсенал: Играчите предадоха Венгер
Снимка: Guliver/GettyImages

1494 0

Бившият капитан на Арсенал Патрик Виера заяви, че в някои ситуации играчите на "артилеристите" са виновни за напрежението около мениджъра Арсен Венгер

"Някои хора се питат дали Арсен вече има силите да води Арсенал, но мисля, че погледът трябва да е върху играчите – в някои ситуации те го предадоха", споделя Виера.

Венгер изкара няколко много тежки седмици начело на лондончани, като след унизителното поражение от Байерн Мюнхен с общ резултат 2:10, много фенове на отбора поискаха той да си тръгне.

"Той премината през много труден период, но в същото време знам, че той не е човек, който би се предал. Той ще се бори докрай и ще даде всичко от себе си, както винаги е правил за този клуба. Анализаторите трябва да насочат вниманието си върху играчите, защото в някои ситуации те го предадоха. Мениджърът има своята отговорност, но същото се отнася и за футболистите", коментира Виера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички