Бивш играч на Юнайтед: Погба си струва 100-те милиона


Бивш играч на Юнайтед: Погба си струва 100-те милиона

1802 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Фил Невил изрази мнение, че трансферът на Пол Погба при "червените дяволи" ще бъде много полезен, а огромната сума, която клубът ще плати за него, е напълно оправдана.

"Мисля, че за тези пари те ще получат един от най-добрите полузащитници в света. Погба не е човекът, който уверено ще държи топката в центъра като Шаби Алонсо или Пол Скоулс, но той прекрасно играе "box to box", коментира Невил, цитиран от Goal.com.

Точно преди 4 години Юнайтед направи грешка за 100 милиона

"Неговото физическо състояние винаги удивлява. Дори когато беше съвсем млад в академията на Манчестър Юнайтед, и тогава беше над останалите. Винаги е бил най-бързият от всички, най-мощният", допълва британецът.

"Погба ще даде на отбора тази физическа сила и издръжливост, която му липсваше през последните два сезона", завърши Фил Невил.

Не всички обаче споделят неговото мнение, досега няколко футболни личности се изказаха против плащането на такава огромна сума за французина. Сънародникът му Емануел Пти нарече покупката на Погба "напразно трошене на пари".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички