Бивш играч на Юнайтед: Да подпиша с клуба бе най-лошото решение в живота ми


Бивш играч на Юнайтед: Да подпиша с клуба бе най-лошото решение в живота ми

8771 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Луиш Нани заяви, че най-лошият момент в неговият живот е подписването му с "червените дяволи".

Нани, който вече е играч на Валенсия, през 2007г. премина в Юнайтед, а през 2013г. бе награден и с нов дългосрочен договор. Тогава обаче не усяп да се наложи в първия състав при наследника на Алекс Фъргюсън - Дейвид Мойс.

"Това можеше да бъде най-хубавият момент в живота ми, но се превърна в най-лошия. Когато подпишеш нов договор, очакваш хората да те подкрепят и да са до теб. Всъщност се получава обратното", сподели Нани, който миналия месец стана европейски шампион с Португалия.

Луиш Нани назова най-добрия футболист в света

Окончателното решение за напускането си Нани взе под ръководството на Луис ван Гаал. "Той ми каза, че трябва да се боря за позицията си. Ясно беше, че нямаше да съм неговия първи избор, дори и втори. Тогава му казах : "Не. Аз съм тук от много години и съм помогнал много на тима. Време е да се вземе решение." Исках да играя във всеки мач като титуляр", завърши португалецът разказа си пред Guardian.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички