Бивш играч на Арсенал: Мислех да сложа край на живота си


 Бивш играч на Арсенал: Мислех да сложа край на живота си
Снимка: Getty Images/Guliver

1576 0

В началото на 2016 година защитникът Емануел Ебуе бе наказан от ФИФА. Това го остави извън игра за точно една година. Това решение на Световната футболна централа е повлияло много лошо на бившия национал на Кот д'Ивоар, както разкрива самият той.

Бившият десен бек на Арсенал бе принуден да напусне Съндърланд само месец след като подписа с тях, а причина за наказанието бе неизпълнението на задълженията към неговият агент.

"Насъбра ми се много изведнъж, останах без футбол и наистина бях потресен от смъртта на моя брат и моя дядо. Стигнах дъното, не ми бе позволено да играя футбол. Много дни прекарах прикован към леглото, не исках никога да ставам. Един ден дори си помислих за самоубийство. Спаси ме мисълта за моето семейство, казах си, че трябва да мисля за тях", каза Ебуе пред "Телеграф".

Бившият "артилерист" призна и че е разочарован от отношението на Коло Туре, когто е смятал за близък приятел.

"Когато Туре бе наказан, аз бях постоянно до него, говорехме постоянно за проблемите. Знам, че имаше трудности в Селтик и че вероятно заради това не ме потърси, затова няма да кажа нищо лошо. Всички мои бивши съотборници са като мои братя, но най-вече Туре. Знаят, че имам проблеми и се надявам един ден да ми се обадят. Не трябва да ме питате дали съм разочарован, това е очевидно. Мислех, че приятелството е по-силно. Приятелите се виждат в тежките времена, но това е животът", завърши Ебуе, който от март 2017 година ще може да си търси нова среда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички