Бивш английски национал скочи на Клоп заради Салах: Без него нямаше да спечелиш трофей!


Бивш английски национал скочи на Клоп заради Салах: Без него нямаше да спечелиш трофей!
Снимка: Getty Images

9751 0

Бившият английски национал Габриел Агбонлахор обвини мениджъра на Ливърпул - Юрген Клоп, в неуважение към звездата на тима Мохамед Салах.

Ливърпул с грешна стъпка във Висшата лига

В събота мърсисайдци загубиха 2 точки в гостуването на Уест Хем, а в края на мача играчът и треньорът се скараха, докато египтянинът се готвеше да влезе като резерва.

Според него Клоп вреди на наследника си в Ливърпул

Агбонлахор недоумява защо германският мениджър постъпи така с голмайстора си, давайки му само няколко минути игра във важния за битката за титлата двубой.

Агбонлахор оправдава гнева на Салах

"Мисля, че това се очакваше от Салах. Салах не е резервен играч. Можете да поставите Салах на пейката само заради ротацията. Салах вкара 210 гола и направи 86 асистенции за Ливърпул.

В тежък мач като този срещу Уест Хем не му давате 12 минути. Вероятно това е и казал край тъчлинията: "Добре, 12 минути? Аз съм Салах, без мен ти нямаше да спечелиш трофей, Юрген". Без Салах те нямаше да имат никакви трофеи. Той се представи невероятно за този футболен клуб. Къде е уважението?", коментира англичанинът пред talkSPORT.com.

Вреди ли Клоп на наследника си на "Анфийлд"?

"Сега Клоп създава проблеми на състава на Ливърпул за следващия сезон, разстройвайки играчите. Говори се за напускане на Салах. Може ли това да повлияе на бъдещето на Салах?

Нуждаете се от победа, за да останете в битката за титлата и давате на звездата си само 12 минути. Така че не можете да обвинявате Салах на тъчлинията за нищо. Мисля, че Клоп направи грешка тук и прояви неуважение към Салах", допълни Агбонлахор. А ето защо се скараха Клоп и Салах според Джейми Карагър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички