Бербатов влезе в топ 30 на легендите на Тотнъм


Бербатов влезе в топ 30 на легендите на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1630 0

Гомайстор №1 в историята на България Димитър Бербатов завинаги ще остане в историята на Тотнъм, но сега изданието "Here is the City" публикува класация, в която го постави в топ 30 на най-големите звезди, минали през "Уайт Харт Лейн".

Името на българина изгря под №29, като всеки ден изданието ще разкрива на своите читатели по едно име в класацията. Ето и какво пише за Бербатов в английската медия:

"Българинът дойде на "Уйат Харт Лейн" през 2006 г. от Байер Леверкузен и вкара 46 гола в 101 мача. Освен това допринесе за успехите на тима с още 24 асистенции, преди да премине за много пари в Манчестър Юнайтед.

Най-големият момент в периода му при "шпорите", беше когато реализира четири попадения при успеха с 6:4 срещу Рединг. Още тогава хвана окото на сър Алекс Фъргюсън и после останалото е история.

"Бербатов беше обявен за Играч номер едно на клуба през 2007 г., а освен това спечели с Тотнъм и Купата на Лигата през 2008 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички