Бербатов: Трансферът на Роналдо в Манчестър Юнайтед напомня на моя


Бербатов: Трансферът на Роналдо в Манчестър Юнайтед напомня на моя
Снимка: Gulliver/GettyImages

1743 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов обяви, че трансферната сага около Кристиано Роналдо в последните дни изключително му напомня на неговия трансфер в Манчестър Юнайтед преди години, когато буквално в последния момент подписа с "червените дяволи".

“Случилото се тези дни ми напомня на времето, когато аз подписвах с Юнайтед. От Сити говореха с агента ми и се опитваха да ме привлекат, но моят отговор беше ясен: “Отивам в Юнайтед”. Беше донякъде странно, защото когато мениджърът ми отговори на обаждането от Сити, в същото време бяхме в колата с Алекс Фъргюсън, който ни возеше", започна историята си Бербатов пред betfair.

"Аз бях седнал на задната седалка и агентът ми вика “От Манчестър Сити се обаждат и те искат”. Получи си неудобна ситуация, но аз ясно отговорих “Няма начин, отивам в Юнайтед”. Това е истинска история, като беше едновременно и шокираща, и забавна. Все пак в края избрах Манчестър Юнайтед заради историята, играчите, емблемата… Решението беше лесно за мен", добави още той.

А защо завръщането на Роналдо може да се окаже автогол за Манчестър Юнайтед - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички