Азар за Реал Мадрид: Във футбола никога не се знае


Азар за Реал Мадрид: Във футбола никога не се знае
Снимка: Gulliver/GettyImages

1204 0

Звездата на Челси Еден Азар често е свързван с трансфер в Реал Мадрид, като на "Сантяго Бернабеу" той е една от приоритетните цели. Белгиецът също открехна вратата за "белия балет", като заяви, че е щастлив в Челси, но във футбола никога не се знае какво може да се случи. 

Азар отново говори и за Зинедин Зидан, за когото не веднъж е споделял, че е негов идол. "Спомням си, когато преди 10 години говори за мен за първи път. Гледал съм десетки негови клипове като дете, а сега е мениджър на един от най-големите клубове в света, така че е чест да говори хубави неща за мен. Аз обаче не искам да се спирам, а трябва да продължава да се подобрявам на терена", заяви Азар пред Marca.

"Това, което се случва в Челси е, че миналата година побеждавахме и спечелихме трофея и сега всички очакват от нас да направим същото. Във Висшата лига обаче е много трудно, загубихме няколко мача, но остават още 3 месеца до края на сезона. Невинаги ни се получават нещата, но във всеки мач се раздаваме на терена и все още може в края на сезона да се поздравим с трофей", допълни още белгийският национал за състоянието и формата на Челси. 

Лондончани ще играят с Барселона на 1/8 финалите в Шампионска лига, а първата среща е на 20 февруари на "Стамфорд Бридж" . Относно очакванията си за тези двубои и това, че каталунците вече са без Неймар: "Те все още имат играч, който не е от тази планета. Той различен и класата му, но въпреки това не всичко опира до един играч, а е важен целият отбор". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички