Атлетико връща в Испания бразилски защитник


Атлетико връща в Испания бразилски защитник
Снимка: Getty Images

1402 0

Бранителят на Тотнъм Хотспър Емерсон Роял се явява трансферна цел пред испанския Атлетико Мадрид. През миналото лято „шпорите“ го привлякоха с петгодишен контракт, след като стана ясно, че в тима на Барселона има сериозни финансови катаклизми.

В първия си сезон в Англия Емерсон записа 26 участия като титуляр, в които подаде за пет гола и отбеляза един.

След като стана ясно, че Мат Дохърти ще пропусне края на сезона поради контузия, то 23-годишният Роял се затвърди в стартовия състав на Антонио Конте. Английските медии обаче написаха, че италианският наставник може и да се раздели с бразилеца, ако лондончани получат добра трансферна сума.

Интерес към крайния бранител има от Атлетико Мадрид, като обстановката за Емерсон в Ла Лига е ясно, след като има 76 мача в Испания с отборите на Реал Бетис и Барселона.

Диего Симеоне търси футболист на тази позиция, след като през зимата продаде Киърън Тиърни на Нюкасъл. Тотнъм ще поиска поне 25 милиона евро за футболиста и по всяка вероятност ще ги получи. А кой халф подсили лондонския клуб преди броени дни, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички