Астън Вила и Стивън Джерард поглеждат към Арсенал за бранител


Астън Вила и Стивън Джерард поглеждат към Арсенал за бранител
Снимка: Getty Images

1623 0

Отборът на Астън Вила си е поставил за цел да привлече бранител до края на летния трансферен прозорец. Стивън Джерард и компания са се спрели на защитник на Арсенал, който от своя страна не се радва на много игрово време на "Емиратс".

Става дума за Роб Холдинг. Мениджърът на бирмингамци - Стивън Джерард, е на мнението, че футболистът ще пасне на игровата схема, която Вила изповядва, съобщава изданието "Estadio Deportivo".

Защитникът на "виланите" Диего Карлос получи контузия в мача срещу Евертън, спечелен с 2:1, която ще го остави извън терените поне 9 месеца. Феновете на бирмингамци настояват да се намери достоен заместник на бразилеца.

Изглежда Стиви Джи вижда такъв в лицето на Роб Холдинг. 26-годишният британец има сериозен опит във Висшата лига със своите 138 мача с екипа на "топчиите". Той обаче не е изиграл и една минута от началото на новия сезон, което ни навява на мисълта, че може би се определя като ненужен от Микел Артета. Договорът футболиста с "артилиеристите" е до края на сезон 2023/24, а Холдинг се оценява на сумата от 10 милиона паунда. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш играч на Арсенал прогнозира уволняване на Артета?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички