Ас на Юнайтед сменя "Олд Трафорд" с "Камп Ноу" и МСН


Ас на Юнайтед сменя "Олд Трафорд" с "Камп Ноу" и МСН

5151 0

Испанската звезда на Манчестър Юнайтед Хуан Мата не смята да остава на "Олд Трафорд", въпреки че е сред най-добрите играчи на "червените дяволи" през последните 3 години. Плеймейкърът записа 10 гола и 11 асистенции през този сезон и бе от малкото играчи, представили се на ниво през последната година под ръководството на Луис Ван Гаал.

Мата обаче изобщо не се разбира с новия мениджър на тима - Жозе Моуриньо, и вече търси начин да напусне клуба. Причината, според "Mundo Deportivo", е фактът, че неговите представители са се свързали със Специалния, за да разберат статута на Мата в неговата селекция. Отговорът не се е харесал на лагера на испанеца и той ще напусне.

Видяхте ли новите екипи на Барса? Жестоки са!

Още по-интересна е дестинацията на Мата - Барселона, категорични са в "Mundo Deportivo". Още в момента, в който плеймейкърът е стъпил в Испания, са започнали преговори за личните условия на Мата, като каталунците също го искат в състава си заради варианта той да играе и в нападението, и в халфовата линия на тима, давайки по-сериозна дълбочина в състава на Луис Енрике.

Очаква се Манчестър Юнайтед да поиска 35 милиона евро за испанеца, като Жозе Моуриньо, подобно на периода в Челси, няма да прави спънки за трансфер на играча.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички