Ас на Манчестър Юнайтед е заложен на дузпата


Ас на Манчестър Юнайтед е заложен на дузпата
Снимка: Getty Images/Gulliver

1359 0

Арменският национал Хенрик Мхитарян беше считан за един от най-големите трансфери това лято, когато той пристигна в Манчестър Юнайтед от Борусия Дортмунд през юли.

Но след само три месеца и едва един мач като титуляр, слуховете около негово светкавично напускане на английския колос се засилват.

Михтарян се завръща в игра за Юнайтед

Мхитарян изкара само 45 минути на терана, след като получи титулярно място в дербито на Манчестър през септември. Контузия в бедрото е една от от причините за това, но не единствената.

Дори и след въстановяването си от травмата изявите му са епизодични  и когато все пак се появи не терена не е достатъчно убедителен.

Рома иска ненужен в Манчестър Юнайтед

В своя публикация "Сън" твърди, че арменецът е опасно близо до изхода на "Олд Трафорд". Предполага се, че Жозе Моуриньо вече не е сигурен в качествата на 27-годишния играч.

Мхитарян беше купен за около 26 милиона паунда, но до момента е изиграл само 107 минути за "червените дяволи' през този сезон.

Манчестър Юнайтед заличи Ван Гаал от историята си (СНИМКА)

Той направи фантастичен сезон за Борусия Дортмунд през миналата кампания, като отбеляза 23 гола, но представянето му за Юнайтед е коренно различно.

Това поражда сравнения с Шинджи Кагава, който дойде също от тима на 'жълто-черните" през 2012 година с репутацията на един от най-креативните полузащитници в Европа, но се върна в Дортмунд след неуспешни две години на 'Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички