Артуро Видал: Не искам да играя в Манчестър Юнайтед


Артуро Видал: Не искам да играя в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1860 0

Звездата на италианския шампион Ювентус Артуро Видал заяви, че няма никакво желание да преминава в Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" проявяват сериозен интерес към чилийския национал и предложиха 40 млн. евро за него. Смяташе се, че халфът е с единия крак на "Олд Трафорд", но изведнъж сделката замръзна.

"Не знам кога ще напусна Ювентус. Щастлив съм в отбора. Разговарях с Масимилиано Алегри и го уверих, че не искам да ходя в Юнайтед" - каза Видал.

Административният директор на "бианконерите" Павел Недвед също заяви, че футболистът ще остане в Торино, дори и да пристигне колосална оферта за него. "Няма да приемем и огромно предложение за Видал. Искаме да играем важна роля в Шампионска лига и за това няма да се разделяме със звездите си. Такива неща изобщо не влизат в плановете ни", увери Недвед.

В същото време "черно-белите" обявиха привличането на Роберто Перейра от Удинезе. 23-годишното крило днес, 25 юли, премина успешно задължителните медицински прегледи, след което подписа договора си. Той ще играе в Торино под наем за един сезон срещу 1,5 млн. евро, като споразумението между двата клуба включва и опция за постоянен трансфер.

"Много съм щастлив. Дойдох в отбор, в който трябва да си на ниво всеки ден. Ще е трудно да се преборя за титулярно място, но ще се уча от съотборниците си. Веднъж като почна да играя, ще покажа какво мога" - каза Перейра.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички