Артета учуден от пасивността на Арсенал


Артета учуден от пасивността на Арсенал
Снимка: Getty Images

1079 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета е напрегнат от незаинтересоваността от шефовете на отбора към летния трансферен пазар.

„Артилеристите“ все още не са обявили привличането на нито един нов в отбора си, след като се разделиха официално с Александър Лаказет, който ще се завърне в Олимпик Лион.

Мохамед Елнени удължи контракта си с лондончани, Арсенал очаква да привлече вратаря Мат Търнър и 19-годишният бразилски нападател Маркиньос от Сао Пауло. Той обаче в началото ще играе за юношите на Арсенал.

Артета, Еду и компания очакват няколко ключови трансфера през това лято, за да се подсилят и да опитат да завършат в Топ 4 през следващия сезон, но испанският треньор не разбира пасивността на клуба в началните дни от трансферния прозорец.

След раздялата с Лаказет се очаква Арсенал да опита да привлече Габриел Жезус от Манчестър Сити, но столичани ще трябва да платят поне 50 милиона паунда на „гражданите“, за да вземат бразилския национал. А кой друг гранд се бори за подписа на Маркиньос, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички