Арсенал ще вземе трите точки срещу Лестър


Арсенал ще вземе трите точки срещу Лестър
Снимка: Getty Images/Guliver

1201 0

Лестър посреща Арсенал на „Кинг Пауър Стадиум“ в мач от третия кръг на английската Висша лига. Последният мач между двата отбора бе през май 2004г. на Хайбъри в Лондон, когато Лисиците отстъпиха с 1-2. Последния двубой на стадиона в Лестър беше през декември 2003 при равенството един на един.

Досега "Артилеристите" успяха да вземат максимума от всеки един мач, но играта им в никакъв случай не тази, която очакват да видят привържениците на отбора.

"Лисиците" от своя страна се оказаха доста тежък съперник и показаха това в първите си два мача, в които измъкнаха равенство 2:2 срещу Евертън и максимално затрудниха Челси на "Стамфорд Бридж".

"Лисиците" от своя страна са много корав съперник и доказаха това в първите си два мача, в които измъкнаха равенство 2:2 срещу Евертън и за малко да си тръгнат с точка от Стамфорд Бридж" срещу Челси.

В Арсенал имат сериозен проблем заради множеството контузии в състава. Двубоят със сигурност пропускат Микел Артета, Киерън Гибс, Оливие Жиру, Тио Уолкът и Серж Гнабри. Така възможностите за експерименти намаляват. Не трябва да се забравя и това, че "артилеристите" изиграха тежък мач преди дни срещу Бешикташ за Шампионската лига и със сигурност той ще окаже влияние върху физическото състояние на футболистите на Арсен Венгер.

Лестър от своя страна пък ще бъде подсилен от новото си попълнение Естебан Камбиасо, ако документите му бъдат оформени навреме.

Топчиите имат много натоварена програма, но амбициите през този сезон са големи. Време е Арсенал запише убедителна победа въпреки многото отсъстващи в състава и силната форма на Лестър.

Прогноза: Лестър - Арсенал 2 (коеф. 1.9)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички