Арсенал прати първа оферта за трансферна цел №1


Арсенал прати първа оферта за трансферна цел №1
Снимка: Getty Images

2274 0

Арсенал отправи първа оферта за Гранит Джака от състава на Борусия Мьонхенгладбах. Швейцарският национал е искан силно от Арсен Венгер, който, според "Bild", дава 27.5 милиона евро за полузащитника.

Джака се превърна в един от най-добрите играчи в Първа Бундеслига, като вече е и капитан на своя отбор. Той е искан от доста европейски отбори, като идеята на "артилеристите" е да го вземат възможно най-бързо, изпреварвайки конкуренцията.

Арсенал прибира ас на Лестър

Ръководството на Арсенал е готово и с по-висока оферта, но засега в Лондон са преценили, че и тази може да бъде приета. В момента откупуваща клауза в договора на играча няма, но през следващото лято тя ще е едва 25 милиона евро.

"Ще се борим за Гранит", заяви мениджърът на Гладбах Макс Еберл, който беше лаконичен по темата за интерес от страна на Арсенал.

"Артилеристите" търсят да закупят дефанзивен халф, който може да влезе директно в стартовия състав на Арсен Венгер. Освен това през лятото отборът ще бъде напуснат от трима халфа (Росицки, Фламини, Артета) и нуждата от подсилване в тази зона е сериозна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички