Арсенал няма как да откаже офертата на Сити за Алексис


Арсенал няма как да откаже офертата на Сити за Алексис
Снимка: Guliver/GettyImages

1306 0

Арсен Венгер силно се надява да задържи Алексис Санчес поне през този сезон, който към настоящия момент се очертава като сериозно разочарование. Френският специалист обаче има предложение за чилиеца, което много трудно ще откаже.

Хосеп Гуардиола до такава степен иска нападателя на "топчиите", че е готов да се раздели с един от любимците си на "Етихад" - Рахийм Стърлинг, информира "Mirror".

Според информацията на Джон Крос, "гражданите" са отправили последна оферта на Арсенал, която включва Стърлинг и сума между 15 и 30 милиона паунда за услугите на чилиеца, чийто договор изтича в края на сезон 2017/18.

Стърлинг играе на приливи и отливи и, въпреки че се ползва с доверието на своя мениджър, не успява да реализира сериозния си потенциал. Годината започна силно за него, след като вкара изравнителния гол срещу Евертън и победния срещу Борнемут, но Гуардиола е готов да го жертва, за да вземе един от любимите си футболисти. В същото време стана ясно, че Санчес е получил разрешение да напусне лагера на Чили, за да разреши бъдещето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички