Арсенал може да се раздели с петима през лятото


Арсенал може да се раздели с петима през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1300 0

Английският гранд Арсенал възнамерява да се раздели с петима футболисти по време на летния трансферен прозорец. В плановете на "артилеристите" не влизат защитниците Ектор Бейерин и Давид Луис, халфът Мохамед Елнени и нападателите Александър Лаказет и Едуард Нкетиа.

Контрактът на Давид Луис с Арсенал изтича през лятото и клубът не планира да продължава споразумението с бразилеца, който през април ще навърши 34 години. Споразуменията на Елнени, Нкетиа и Лаказет са до 30 юни 2022 г. и сега е единственият шанс лондончани да получат някакви пари за тях, за да не си тръгнат като свободни агенти следващото лято.

В случая с Ектор Бейерин ръководството на "топчиите" се надява да получи средства, отчитайки, че на поста десен бек се подвизават още двама футболисти - Седрик Соареш и Калъм Чембърс. Договорът на Бейерин е до 2023 г.

В същото време се появиха информации, че Арсенал ще се конкурира с Ливърпул, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед за един от най-талантливите нападатели в Европа (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички