Арсенал бе дотук с трансферите


Арсенал бе дотук с трансферите

1919 0

Петър Чех е единственото ново попъление в Арсенал до момента и привържениците на тима призоваха мениджъра Арсен Венгер да направи нещо по въпроса, за да може отбора да се бори за титлата през новия сезон.

На пресконференция преди първия мач от предсезонната подготовка на "артилеристите" обаче Венгер не бе особено амбициран Арсенал да привлича нови играчи. Той заяви:

"Аз не затварям вратата. Ако намерим някой футболист, който може да засили отбора, тогава ние ще направим трансфер. Ние вече подсилихме тима и аз смятам, че част от успеха му е и да бъде сплотен. А ние сме доста сплотени и в момента най-важното за мен и за нашия отбор е да видим как можем да вървим отново напред."

"Смятам, че постигнахме напредък през изминалия сезон, но това не е достатъчно, затова трябва да вървим напред отново. Това е много по-важно за отбора сега, отколкото намирането на подходящ играч. Вярвам, че имаме качеството и сега е моментът да покажем колко силни можем да бъдем заедно", допълни още Венгер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички