Арсен Венгер: Жиру ще вкара 25 гола през този сезон


Арсен Венгер: Жиру ще вкара 25 гола през този сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

1171 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е изключително доволен от представянето на своя нападател Оливие Жиру.

"Оливие Жиру е много убедителен. Никога не трябва да поставяш ограничения, за който и да е играч. Според мен той прогресира с всяка изминала година и не отхвърлям възможността през тази кампания да се разпише 25 пъти". Това заяви мениджърът на Арсенал Арсен Венгер пред сайта на "топчиите".

В събота френският национал се включи като резерва срещу Евертън и вкара втория гол за равенството 2:2, след като "артилеристите" изоставаха с 0:2 до 83-ата мин. Миналата година той вкара 16 гола във Висшата лига.

Специалистът подчерта, че Арсенал няма нужда от закупуването на бърз нападател през летния трансферен прозорец:

"Имаме Яя Саного, който е ценен актив за нашия състав, разполагаме с Жиру и Лукас Подолски, имаме Джоел Кемпбъл, който може да играе като централен нападател. Алексис и Тио Уолкът се завръщат".


"Всички наши опоненти търсят за нападатели и никой не намира свободен футболист от световна класа, който да е по-добър от нашите играчи" - похвали се Венгер преди домакинството си на турския Бешикташ в реванш от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига.

Първата среща между двата тима завърши 0:0. Той е убеден, че Арсенал има по-добри шансове да продължи в групите на най-авторитетния клубен турнир в света.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички