Антонио Конте взема двама италиански национали в Челси


Антонио Конте взема двама италиански национали в Челси

1945 0

Очакваният нов мениджър на Челси - Антонио Конте, е набелязал двама италиански защитници, с които да обнови дефанзивната линия на лондончани. Както е известно, през този сезон защитата на шампионите отбеляза сериозен колапс, а през лятото се очаква Джон Тери и Гари Кейхил да напуснат отбора.

На тяхно място се очаква италианският селекционер да привлече двама от любимците си. Първият е Леонардо Бонучи, който е сред основните играчи на Ювентус. Неговото преминаване на "Стамфорд Бридж" е много трудно, предвид факта че е несменяем титуляр в схемата на Масимилиано Алегри, но именно Конте помогна на Бонучи да се превърне в един от най-добрите защитници в света.

Освен това италианският специалист ще има сериозна сума, отделена само за трансфери, и може да предложи между 20 и 30 милиона евро за играча.

Второто попълнение в защитата на Челси ще бъде Алесио Романьоли, който в момента носи екипа на Милан. 21-годишният бранител прави изключителен сезон, а в Англия смятат, че той може да бъде привлечен за сума около 15 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички