Антонио Конте похвали Арсен Венгер


Антонио Конте похвали Арсен Венгер

1309 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте се застъпи за своя колега от Арсенал Арсен Венгер. Лондонското дерби между двата тима ще се проведе в неделя от 19.30 часа на стадион „Емирейтс”.

Въпреки че през седмицата Венгер отбеляза 20-та си годишнина начело на Арсенал, мнозина от феновете на тима искат неговата оставка.

Джон Тери поднови тренировки, ето кога ще е готов за игра

Основната причина за негодуванието им към френския специалист е липсата на голям трофей, след като за последно „топчиите” триумфираха с титлата във Висшата лига през 2004 година.

„Според мен Венгер върши добра работа. Страхотно е за един треньор да не сменя клуба си вече 20 години. Понякога си мисля, че за мениджърите не е важна само победата – истински добрите специалисти показват своята стойност и качество във времето преди всеки мач.

Конте вече е под напрежение в Челси

Когато един треньор работи здраво през целия сезон, но победите не идват, трудът му не бива да бъде подценяван. Ако съдиш единствено по победите, то можеш да вземеш грешно решение, което да се отрази негативно на бъдещите ти планове”, заяви Конте.

"Това ще е страхотен сблъсък между два големи съперника. Важно е да се представим на ниво, особено след загубата ни от Ливърпул в миналия кръг. Знаем срещу кого ще се изправим в неделя – един силен отбор, който със сигурност ще се бори до край за титлата”, допълни още мениджърът на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички