Анхел Ди Мария с нов клуб до 48 часа


Анхел Ди Мария с нов клуб до 48 часа

3218 0

Медиите в Англия вече отписаха варианта Анхел Ди Мария да остане в Манчестър Юнайтед. Аржентинският ас, който е искан от Луис Ван Гаал, е пред трансфер в ПСЖ и в следващите два дни преминаването му на "Парк Де Пренс" ще бъде обявено официално.

Според "Independent" днес или утре бившият играч на Реал Мадрид ще се присъедини към подготовката на тима на Лоран Блан в Ню Джърси.

В същото време от "The Times" обявиха цената на играча, която е 46.5 милиона паунда. Ако играчът изпълни определени условия, сумата може да нарасне до 51 милиона паунда.

Желанието на Ван Гаал е да задържи аржентинеца, но Ди Мария така и не успява да се приспособи към отбора и към Висшата лига. Освен това още през миналото лято той искаше да осъществи трансфер в ПСЖ, но тогава нарушенията на финансовия феърплей, извършени от ръководството, осуетиха преминаването на играча на "Парк де Пренс".

Самото желание на футболиста също е да напусне Англия, въпреки че на няколко пъти обеща да остане и да докаже качествата си в Манчестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички