Английски национал: Мачът срещу Исландия трябва да ни бъде добър урок


Английски национал: Мачът срещу Исландия трябва да ни бъде добър урок
Снимка: Getty Images

1006 0

Защитникът на английския национален отбор по футбол Джон Стоунс коментира, че "Трите лъва" са си научили урока по трудния начин по време на Евро 2016, когато тима загуби неочаквано от Исландия с 2:1 и отпадна за пореден път безславно от голям футболен форум.

"Бе много тежко когато загубихме във Франция. Играчите и феновете бяхме разочаровани, защото можехме да направим нещо голямо на първенството", коментира Стоунс пред BBC.

"Ние не трябва да забравяме онзи мач, а трябва да се научим от него. Също както трябва да се научим и от победата, която постигнахме над Германия само няколко месеца по-рано", съобщи защитника на Манчестър Сити.

"Старая се да се уча всеки ден на тренировка. Когато съм в клуба си се обучавам от Гуардиола. Желанието ми е да предам наученото и в тима на Англия", завърши Стоунс.

Англичаните отново се изправят срещу Германия в приятелска контрола на немска земя утре вечер, а в неделя приемат Литва в квалификациите за Световното първенство в русия през следващата година. Англия е на първо място в своята група, където са още съставите на Словения, Словакия, Литва, Шотландия и Малта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички