Английска легенда: Проблемът на Юнайтед е в Златан и Погба, защото...


Английска легенда: Проблемът на Юнайтед е в Златан и Погба, защото...
Снимка: Guliver/GettyImages

3621 0

Английската футболна легенда Пол Мърсън, който в момента е анализатор за Sky Sports, е категоричен, че Манчестър Юнайтед ще има сериозни трудности да се класира в топ 4 на Висшата лига, а големият проблем на тима е неразбирателството между дуото Златан Ибрахимович - Пол Погба и останалите звезди в състава на Жозе моуриньо.

"Манчестър Юнайтед ще имат сериозни проблеми с това да влязат в топ 4. Златан Ибрахимович и Пол Погба търсят само себе си по терена и изобщо не поглеждат за други играчи в по-добра позиция. Това ще е пагубно", сподели Мърсън относно настоящия начин, по който играят "червените дяволи".

ТОП 10: ВИЖТЕ НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ И СИЛНИ ТРАНСФЕРИ В ИСТОРИЯТА НА ВИСШАТА ЛИГА

"Не съм сигурен, че този отбор е създаден за Шампионска лига. През миналия уикенд трябваше да отнесат Стоук в първите 20 минути, а накрая двубоят завърши наравно.

Когато моуриньо почне да критикува играчите си публично, значи е бесен и няма друг наличен ход в настоящия момент. Той е наясно, че отборът не е достатъчно добър. Вижте само какво стана в Лига Европа - той заложи на най-силния възможен състав. Казаха ми, че той се оглежда в този турнир като спасителен пояс за класиране в Шампионска лига. Той никога не е виждал Лига Европа като сериозен турнир", заяви още бившият английски национал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички