Англия показа на Пеневата чета как да бие Норвегия


Англия показа на Пеневата чета как да бие Норвегия

1470 0

Англия показа на българските национали как да бият Норвегия. Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни вкара попадението за победата с 1:0 над скандинавците в приятелски мач, игран на митичния "Уембли" в Лондон. Голът беше от дузпа в 68-ата минута. Рууни пък беше капитан на Англия в тази среща. Норвегия е съперник на селекцията на Любослав Пенев в група "Н" от квалификациите за Евро 2016. Скандинавците стартират участието си в пресявките за шампионата на Стария континент на 9-и септември срещу Италия.

В друга контрола Турция победи с 2:1 Дания на "Тре-Тор парк" в Одензе. Даниел Агер откри резултата след половин час игра, когато реализира от 11-метров наказателен удар. Гостите обаче изравниха в 54-ата чрез Олкай Шахан. И докато се изчакваше последния съдийски сигнал, във втората минута на продължението Озан Туфан отбеляза за крайното 2:1. И за двата тима тази среща беше генерална репетиция за започващите квалификации за Евро 2016. Дания приема Армения на 7 септември, докато Турция гостува на Испандия два дни по-късно в среща от група "А".

Националният отбор на САЩ постигна победа в Европа. Янките, водени от германската легенда Юрген Клинсман, се наложиха с 1:0 над Чехия. Единствения гол на "Дженерали арена" в столицата Прага отбеляза Алехандро Бедоя. Футболистът на френския Нант беше точен в 39-ата минута. Чехия е в група "А" на квалификациите за Евро 2016. Отборът започва участието си на 9 септември, а съперник е Холандия.

РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНТРОЛИТЕ В СРЯДА:

Англия - Норвегия 1:0

Мароко - Катар 0:0

Германия - Аржентина 2:4

Ирландия - Оман 2:0

Чехия - САЩ 0:1

Дания - Турция 1:2

Латвия - Армения 2:0

Украйна - Молдова 1:0

Литва - ОАЕ 1:1

Русия - Азербайджан 4:0

Филипини - Китайско Тайпе 5:1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички