Анчелоти впечатлен от посрещането: Всеки ден начело на Евертън е фантастичен


Анчелоти впечатлен от посрещането: Всеки ден начело на Евертън е фантастичен
Снимка: Getty Images/Guliver

1012 0

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти бе на традиционната годишна среща за клуба. На нея той призна, че е получих страхотно посрещане, както и че се чувства фантастично всеки ден като наставник на тима. Освен това, той призова и за търпение.

"Всеки ден е фантастичен, още от първия, включително и посрещането. Много ви благодаря на всички. За мен това е ново изживяване. Всеки път давам най-доброто от себе си. Обичам да имам директна връзка с клуба, с играчите, с феновете. За да се получат нещата, ще отнеме време, трябва търпение" - заяви Анчелоти.

Опитният наставник допълни, че връзката между привържениците и играчите е от изключително значение и затова футболистите трябва да показват качествена игра, с което да ги радват. А кой играч на "карамелите" заяви преди време, че е привилегия да си в клуба в този момент (именно заради Анчелоти) - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички