Анчелоти преди сблъсъка със Сити: В някои отношения Пеп е гений


Анчелоти преди сблъсъка със Сити: В някои отношения Пеп е гений
Снимка: Getty Images/Guliver

1995 0

Новият мениджър на Евертън Карло Анчелоти се изказа изключително ласкаво за колегата си от Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, преди сблъска между двата тима в първия ден на новата година. Анчелоти започна по страхотен начин престоя си при "карамелите", като спечели първите си два мача начело на тима, но утре за отбора предстои тежко гостуване на "Етихад".

"Това ще е един фантастичен тест за нас, за да видим на какво ниво сме. Те са много силен отбор, но ние имаме самочувствие. Намираме се в добър период. Радваме се, че ще премерим сили с най-добрия отбор в Англия и Европа", коментира италианецът.

"Пеп е фантастичен мениджър. Имам добри отношения с него. Не сме играли много мачове помежду си, но от време на време се виждаме на конференции, изпитваме уважение един към друг. В някои отношения той е гениален, защото винаги се опитва да направи нещо специално на терена", допълни Анчелоти. Манчестър Сити приема Евертън в мач от 21-ия кръг на Висшата лига утре от 19:30 часа българско време. А кой е треньорът, срещу когото за Гуардиола е кошмар да се изправи вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички