Алвес шокира: Фред е световна класа, проблемът е в Юнайтед


Алвес шокира: Фред е световна класа, проблемът е в Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1890 0

В последно време представянето на Манчестър Юнайтед стана една от най-дискутираните теми в света на спорта. Тя беше дори коментирана от бразилската легенда Дани Алвес.

В интервю пред Mirror бившият защитник на Барселона засегна темата около сънародника си Фред, който защитава цветовете на „червените дяволи“. Той обясни, че ако има проблем, то той не е в бразилския опорен халф.

„Всеки бразилец е от световна класа, като облече цветовете на националния отбор. Чух толкова много критики към Фред, но когато той играе за „селесао“ е по-добър от всеки един халф на Юнайтед. Проблемът е в клуба или в треньора, не в него“, каза Алвес.

Запитан за слуховете, свързващи Зинедин Зидан с манчестърци, легендарният защитник сподели, че е много възможно това да стане. "След многократните спечелени купи от Шампионска лига с Реал Мадрид, мисля нивото за много високо. Сити, Ювентус, Юнайтед, ПСЖ и Байерн, това са опциите пред него. Те просто отговарят на класата му, всичко друго ще е стъпка назад. Ако стане, ще има логика. Там е Роналдо, а той е работил с него“, коментира още Дани Алвес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички