Алисон ще пропусне следващите два мача на Ливърпул


Алисон ще пропусне следващите два мача на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1519 0

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер със сигурност ще пропусне следващите два мача на тима заради контузия в сухожилие, разкри мениджърът на тима Юрген Клоп. Вчера бразилският национал не бе на вратата на "червените" при победата над Аякс с 1:0 в мач от Шампионска лига, като неговият заместник Каомин Келехер дебютира в престижната надпревара със суха мрежа.

След срещата Клоп заяви, че Алисон е получил травмата по време на двубоя с Брайтън енд Хоув Албиън от Висшата лига през уикенда и ще има нужда от около 10 дни за възстановяване. "Не става въпрос за Ковид, мисля, че това е нещо, което трябва да отбележим в тази ситуация. След мача с Брайтън той ни каза, че около 60-та или 70-та минута е усетил болка в надколянното сухожилие. Проблемът е малък, но достатъчен, за да пропусне днешния мач и най-вероятно още една седмица. Ще почакаме и ще видим, най-вероятно става въпрос за 10 до 14 дни", обясни немският специалист.

Това означава, че Бекер, който отсъства заради контузия и в началото на сезона, със сигурност пропуска двубоя с Уулвърхемптън в неделя, както и гостуване в Дания на Мидтиланд от Шампионската лига следващата сряда, но би трябвало да е на линия за мача с Фулъм на "Крейвън Котидж" на 13 декември. А какво заяви Клоп след победата срещу Аякс - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички