Алисон с невероятно постижение, а предишното - отново за играч на мърсисайдци


Алисон с невероятно постижение, а предишното - отново за играч на мърсисайдци
Снимка: Getty Images/Guliver

3440 0

Ливърпул може и да загуби точки в градското дерби срещу Евертън, но опази вратата си суха, а огромна заслуга имат както стабилната защита на "червените", така и човекът под гредите - Алисон Бекер. 

Бразилският страж премина на "Анфийлд" през лятото за рекордна сума и бързо се превърна в герой за мърсисайдци, спасявайки отбора си неведнъж. Това е показателно и от броят мачове във Висшата лига без допуснат гол - 17.

С това постижение бразилецът не само оглавява класацията при вратарите за сезона, но и се превърна в първия страж от сезон 2005/06, който успява в дебютната си кампания да запише толкова висок брой сухи мрежи. Феновете на "червените" обаче могат да са горди и от последното подобно постижение, което е отново за техен вратар - Пепе Рейна, който записва 20 сухи мрежи във въпросния сезон.

Междувременно мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп влезе в остра конфронтация с привърженик на Евертън след градското дерби. Видео и повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички