Алексис с бързи три антирекорда на сметката си след трансфера в Манчестър Юнайтед


Алексис с бързи три антирекорда на сметката си след трансфера в Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

2035 0

През зимния трансферен прозорец ръководството на Манчестър Юнайтед направи всичко възможно, за да може мениджърът на тима Жозе Моуриньо да получи трансферната си цел в лицето на Алексис Санчес. "Червените дяволи" имаха сериозна конкуренция в лицето на градския съперник Манчестър Сити, но на финалната права Специалния излезе победител в битката с Хосеп Гуардиола. Така ли стана?

От пристигането си на "Олд Трафорд" през януари Алексис Санчес не впечатлява с изявите си, напротив, феновете на тима дори са разочаровани от това, което виждат. Чилиецът няма нищо общо с играта, която показваше в Арсенал през първата полувина от сезона. Това обаче е подкрепено и от факти, след като стрелецът записа цели три антирекорда с екипа на Манчестър Юнайтед в рамките само на два месеца.

По-рано през сезона той подобри рекорда за най-много отнети топки в турнира ФА Къп. В събота, в мача с Ливърпул бе подобрено и постижението за най-много откраднати топки във Висшата лига, като Санчес вече държи и този рекорд - 47. При вчерашното отпадане на 20-кратните английски шампиони от Шампионска лига, играчите на Севиля откраднаха цели 42 пъти топката на Санчес, което е и рекорд за турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички