Ако сър Алекс не се беше намесил, сега Роналдо нямаше да бъде Роналдо


Ако сър Алекс не се беше намесил, сега Роналдо нямаше да бъде Роналдо
Снимка: Getty Images

3374 0

Бившият играч на Ливърпул Райън Бабел даде любопитно интервю за "AS", коментирайки отношенията между сър Алекс Фъргюсън и Кристиано Роналдо. Бившият холандски национал се оказа добре запознат с връзката между двамата и разкри, че шотландският специалист е причината не само Роналдо да стане един от най-добрите футболисти в историята, но и да спаси футболната си кариера.

Фланговият футболист разкри, че Роналдо е имал много тежък период в Манчестър Юнайтед, но сър Алекс е протегнал ръка на португалеца и под зоркото му око Кристиано се е превърнал в това, което е.

РОНАЛДО СЕ ОТЧЕТЕ С РЕКОРДИ, ЗА КОИТО ДОРИ МЕСИ САМО МОЖЕ ДА МЕЧТАЕ

"Не всички могат да са като Меси или Роналдо. Но първите две години на Роналдо в Манчестър бяха много тежки. Мнозина се питаха и чудеха какво прави изобщо там - дали играе само за да го пуснат в Youtube и да вдига собствените си акции.

Алекс Фъргюсън обаче му помогна, подаде му ръка. Той беше зад него в следващите няколко години и зорко наблюдаваше неговото развитие, помогна му да порасне. Затова сега Роналдо е един от най-добрите. Ако сър Алекс не беше загрижен за него, сега Роналдо нямаше да е Роналдо", категоричен е Бабел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички