"Ако някой иска в Ливърпул само заради Шампионска лига, по-добре да не идва


"Ако някой иска в Ливърпул само заради Шампионска лига, по-добре да не идва
Снимка: БГНЕС

1157 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че клубът е готов да се подсили сериозно през летния трансферен прозорец. Все пак немският специалист призна, че въпреки отпуснатия бюджет за нови попълнения от клубното ръководство, неговият щаб няма да прибързва в избора си.

„Разполагаме със средства за нови попълнения, но се водим преди всичко от идеята – да мислим, преди да харчим. Истината е, че работим здраво не само на терена", заяви Клоп на официалната пресконференция преди неделния сблъсък с Мидълзбро от Висшата лига.

„Червените” приемат изпадналия вече Боро на „Анфийлд” в последния си мач от първенството, като победа ще гарантира на мърсисайдци място в топ 4 и участие в Шампионската лига през следващия сезон.

„В момента представляваме наистина много интересен проект за футболистите. Всеки може да види отвън, че настроението в клуба е различно, че има и няколко нови лица. Основната обаче си остава същата, мащабите и влиянието на този клуб – също. Нещото, което наистина се промени е мнението на играчите", коментира още Клоп, който сподели, че през изминалата година е имало футболисти, които въпреки интереса на Ливърпул са предпочели други отбори.

„Когато вземем решение относно даден футболист даваме всичко от себе си, за да го привлечем, но понякога отсреща ти казват – „звучи добре, но…”. В тези случаи, когато вариант А и вариант Б не проработят, подписваш с вариант №3. Истината е, че до момента всички разговори, които проведохме се развиват в много позитивна насока, в сравнение с миналата година. Играчите вече виждат нашите идеи и стил на игра. Освен това участието ни в Шампионската лига през следващия сезон би било черешката на тортата. Но от друга страна ако Шампионската лига е единствената причина футболист да дойде при нас, то това би било безсмислено както за него, така и за нас”, допълни още мениджърът на „червените”.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички