Агентът на Туре: Готов е да играе за всеки отбор в Англия и то срещу заплата от 1 паунд


Агентът на Туре: Готов е да играе за всеки отбор в Англия и то срещу заплата от 1 паунд
Снимка: Getty Images/Guliver

2749 0

Бившият халф на Манчестър Сити Яя Туре е готов да подпише договор с градския съперник Манчестър Юнайтед, само за да докаже, че мениджърът на "гражданите" Хосеп Гуардиола е бъркал през сезона.

Проблемът между двамата датира от престоя им в Барселона, когато испанецът продаде халфа именно на Сити. В началото на този сезон двамата отново се скараха, като Гуардиола остави Яя извън групата от футболисти, на които ще разчита в Шампионска лига. Последва още по-голям скандал и кот дивоарецът бе изключен от заниманията на тима и бе върнат едва след като се извини на специалиста.

През този сезон той изигра едва 10 мача във Висшата лига, а след края на кампанията, когато изтече договорът му, той напусна клуба. Полузащитникът обаче може да остане в Манчестър и да подпише с градския съперник Юнайтед. Агентът на играча сподели, че Яя Туре е готов да играе за всеки отбор от Топ 6 и то срещу скромната заплата от 1 паунд на седмица, само за да докаже, че Гуардиола греши.

"Яя има оферти от целия свят, оферти за много пари, но ние решихме, че през другия сезон искаме да докажем грешката на Гуардиола. Яя е готов да играе на най-високо ниво, пълен е с енергия, готов е да издържи и иска да остане в Англия. 

В свят, в който отборите в Англия харчат огромни суми за купуване на играчи и техни заплати, аз съм тук, за да обявя, че Яя е готов да играе за всеки един отбор от Топ 6 на Англия и да получава заплата от 1 паунд на седмица. Яя е победител, ще пасне идеално в Арсенал, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Челси", заяви агентът на играча Димитри Селюк пред "Sport24".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички