Агентът на Давид Алаба започва преговори с Челси


Агентът на Давид Алаба започва преговори с Челси
Снимка: Getty Images/Gulliver

1274 0

Английският гранд Челси се превърна във фаворит за подписа на защитника на Байерн Мюнхен Давид Алаба, след като стана ясно, че ръководството на "сините" започва преговори с агента на австрийския национал, съобщават медиите на Острова.

Договорът на 28-годишния Алаба с баварците изтича в края на този сезон и той така и не се разбра с ръководството на клуба за нов контракт, което означава, че ще може да подпише предварителен договор с друг отбор още през януари.

Името му често е свързвано с редица европейски грандове, включително Реал Мадрид, Барселона, Ливърпул, ПСЖ и Ювентус, но е много вероятно поливалентният футболист да се озове на "Стамфорд Бридж".

Агентът на Алаба Пини Захави е в близки отношения със собственика на Челси Роман Абрамович и вече е реализирал трансфери на свои играчи при лондончани, а според информациите той ще започне преговори с ръководството на "сините" след Нова година, когато Алаба вече е свободен да преговаря с други клубове.

Наскоро се появиха информации, че лично треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се е свързал с Алаба, за да го убеди да премине на "Бернабеу" (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички