Агентът на Балотели: Ще се върне в Ливърпул, Роджърс не му даде шанс


Агентът на Балотели: Ще се върне в Ливърпул, Роджърс не му даде шанс
Снимка: Getty Images/Guliver

1040 0

Агентът на Марио Балотели Мино Райола разкри защо клиентът му е бил принуден да напусне Ливърпул. Той намекна за възможно завръщане на нападателя на "Анфийлд".

Италианецът записа бедствен сезон в Ливърпул през миналата кампания и преди началото на настоящата бе върнат в Милан под наем. На Балотели обаче не му потръгна и при "росонерите": заради контузия той изигра за тях само 4 мача.

Райола заяви, че Балотели е бил принуден да напусне Ливърпул от Брендън Роджърс, който не му е дал шанс да се докаже. Агентът не е сигурен дали ситуацията ще се промени при Клоп.

"Теоретично, според договора - да, Марио може да се върне в Ливърпул. Балотели принадлежи на Ливърпул, така че трябва да се върне в клуба в края на сезона. Но не знам дали Клоп ще разчита на него. Не съм разговарял с Юрген или с някой друг от Ливърпул за това. Мисля, че е твърде рано", заяви Райола пред "Sky Sports".

"Ако говорим за уменията и таланта на Марио - няма въпроси. Но играчът има нужда от мениджър, който вярва в него и му дава възможност да се изявява. Ще поговорим с Клоп, когато му дойде времето", допълни агентът.

Марио Балотели има договор с Ливърпул до 2018 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички