Агентът му лети към Англия: Ливърпул оформя трансфера на ключова цел


Агентът му лети към Англия: Ливърпул оформя трансфера на ключова цел
Снимка: Getty Images

27202 0

Още през следващата седмица Ливърпул може да осъществи желан трансфер. Те могат да се договорят с полузащитника на Брайтън Алексис МакАлистър, чийто баща и агент лети за Англия, пише "Liverpool Echo".

Аржентинецът е ключова трансферна цел на мърсисайдци и те са решени да завършат сделката с Брайтън възможно най-скоро. Световният шампион от 2022 година е ухажван също така от Манчестър Сити и се твърди, че за него е важно да играе в Шампионска лига. Ливърпул през следващия сезон няма да участва в турнира.

Въпреки това атакуващият халф е близо до трансфер при "червените". Вчера журналистът от "TyC Sports" Сесар Луис Мерло обяви, че съдбата на МакАлистър може да се реши в близките дни.

"За преминаването на Алексис МакАлистър в Ливърпул настъпва ключов момент: процесът е доста напреднал и неговият баща и агент пристига в Англия следващата седмица. Те имат в ръцете си оферта за договор до 2028 година. Остава да се съгласуват последните детайли и да се сключи сделка с Брайтън", пише Мерло. А ето с кой друг халф Юрген Клоп иска да подсили Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички