Абрамович си хареса още един заместник на Моуриньо


Абрамович си хареса още един заместник на Моуриньо
Снимка: Getty Images / Guliver

1439 0

Собственикът на Челси Роман Абрамович продължава да разширява списъка с треньори, които евентуално могат да заменят Жозе Моуриньо на мениджърското кресло на "Стамфорд Бридж".

След като вече се заговори за контакт с Хосеп Гуардиола, в днешното си издание "Mirror" разкрива, че другият актуален кандидат за мениджър на тима е Карло Анчелоти.

Италианският специалист вече води веднъж лондонския гранд, като стигна и до титлата във Висшата лига. Той обаче, подобно на Моу, беше уволнен заради серия от слаби резултати.

Анчелоти, който за последно води Реал, има едно условие - да получи постоянен и дългосрочен договор. Той не е готов да поеме тима като временен наставник до края на сезона, а иска да реализира философията си и плановете си за развитие на клуба.

Дон Карло в момента обмисля и предложение от Байерн Мюнхен, тъй като се очаква в края на сезона Хосеп Гуардиола да напусне.

Челси е в непосредствена близост до отборите, борещи се за оцеляване във Висшата лига, а снощи тимът падна от Стоук след дузпи в мач за Купата на лигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички