Абрамович постави условията, при които Моуриньо ще остане начело


Абрамович постави условията, при които Моуриньо ще остане начело

1783 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо може и да се чувства сигурен на поста си, но не така мисли собственикът на клуба Роман Абрамович. По този повод португалският специалист има два мача, за да докаже на руския олигарх, че може да подобри играта на лондончани.

Според източници на ESPN, следващите два мача, както и вече миналия срещу Ливърпул, ще решат съдбата на Моуриньо. Роман Абрамович е дал срок до паузата за баражите за Евро 2016 Челси да се подобри. Или Моуриньо ще загуби поста си.

Специалния вече загуби първия от трите важни двубоя. СРещу Ливърпул шампионите успяха да поведат, но след това не направиха нищо, за да затвърдят своя аванс, а вместо това Ливърпул успя да обърне изцяло развоя на двубоя, стигайки до 1:3.

Следващият мач е в Шампионска лига, като Челси е домакин на Динамо (Киев). До момента лондончани са с едва 4 пункта и са под заплаха да отпаднат от груповата фаза. Победа над киевския тим е задължителна.

В първенството следва тежко гостуване на Стоук Сити. След изиграването на тези два мача Абрамович сам ще прецени дали да уволни Жозе Моуриньо, плащайки му огромната неустойка от 20 милиона  евро.

Кандидатите за поста на португалеца са много, но фаворит изглежда Карло Анчелоти. Той е склонен да поеме тима временно, но личното му предпочитание е за дългосрочен договор с шампионите на Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички