А може би Джон Тери не е приключил с футбола


А може би Джон Тери не е приключил с футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

1465 0

След като сложи край на дългата си кариера в Челси, легендата на тима Джон Тери премина в Астън Вила през лятото на 2017 година. Той остана в бирмингамския тим един сезон и напусна, като се очакваше да се присъедини към друг тим от Чемпиъншип - Дарби Каунти. Там в момента мениджър е добрият му приятел от времето на "Стамфорд Бридж" и друга легенда на клуба - Франк Лампард.

Тери обаче не стигна до споразумение с Дарби и към момента е свободен играч. Имаше предположения, че бившият английски национал ще прекрати кариерата си, но за сега това не е факт.

По-рано тази седмица стана ясно, че централният защитник може да облече екипа на португалския гранд Спортинг Лисабон. Това обяви кандидатът за президент Педро Мадейра Родригес, който е един от шестте варианта за ръководител на клуба.

"Готов съм да обявя още сега трима велики футболисти, които ще взема в тима, ако бъда избран, но няма да бъда правилно. Става въпрос за ляв защитник, нападател и централен защитник. Е, може би мога да разкрия едно име, след като медиите ме заснеха с него - това е Джон Тери. Голям шампион, който ще ни е от полза. Не мога да му дам парите, които е свинал да взима, но мисля, че той е много близко до това да стане наш играч", заяви Родригес пред медиите в страната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички