Звезда на Ман Сити намекна, че Ливърпул може и да ги задмине в битката за титлата


Звезда на Ман Сити намекна, че Ливърпул може и да ги задмине в битката за титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

2559 0

Атакуващият полузащитник на Манчестър Сити Кевин Де Бройне призна, че ще бъде изключително трудно за неговия отбор да спечели всички четири трофея, за които се бори през този сезон. Халфът подчерта още, че едва ли "гражданите" ще успеят да спечелят всички мачове до края на сезона, а с това не изключи възможността Ливърпул да ги задмине в битката за титлата на Англия.

"Почти невъзможно е. Не смятам, че може да спечелим всичките ни мачове до края на сезона. Сега единствено мислим мач за мач. Като погледнете програмата и ще видите, че нямаме преимущество във физически и в психологически план", смята Де Бройне.

"Натрупаха ни се повече мачове и не може да имаме превъзходство срещу другите отбори в това отношение", добави още белгиецът. Манчестър Сити е на второ място във Висшата лига с 80 точки - две по-малко от водача Ливърпул, който обаче е и с мач повече.

Междувременно Юрген Клоп заяви, че капитанът на Ливърпул е трябвало да изпълни най-трудната задача в историята на футбола и е успял (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички