Знаете ли че...Джон Тери е бил на крачка от преминаване в Манчестър Юнайтед


Знаете ли че...Джон Тери е бил на крачка от преминаване в Манчестър Юнайтед

4273 0

Легендата на Челси Джон Тери е фен на Манчестър Юнайтед от дете, въпреки че израства в Лондон и се превръща в може би най-признатият играч на "сините".

Това се потвърждава от снимка, качена от самия Тери,  на която той е още 14-годишен и се намира в компанията на сър Алекс Фъргюсън и родителите си.

Джон Тери пред шокиращо завръщане за националния отбор на Англия

В надписа до снимката бранителят на Челси засвидетелства уважението си към легендарния мениджър. Съобшението гласи:

"Ретроспекция на младия, 14-годишен ДЖ.Т. Кой би помислил тогава, че ще успея да спечеля 4 титли на Англия и 5 Купи на футболната асоциация. Аз изпитвам огромно уважение към сър Алекс Фъргюсън и никога няма да забравя какво направи за мен и за семейството ми"

Джон Тери признава , че е бил фен на Манчестър Юнайтед като младеж оше през 2006 година пред "Гардиан".Въпреки товв твърдо заявява, че обича Челси и се намира в клуба, в който иска да бъде.

Сега, обаче става ясно, че любимецът на феновете на Челси е бил пред преминаване при "червените дяволи". Лично сър Алекс Фъргюсън е наблюдавал тренировките на 14-годиния Тери с отбора, но в крайна сметка младокът не остава в Манчестър.

Явно това не променя отношението на Тери към шотландския мениджър, което остава изключително положително, въпреки така стеклите се обстоятелства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички