Журналист на beIN Sports: Босът на Лестър е бил в избухналия хеликоптер


Журналист на beIN Sports: Босът на Лестър е бил в избухналия хеликоптер

2496 0

Неприятна информация относно разбилия се хеликоптер в близост до стадиона на Лестър даде журналистът на beIN Sports Бен Джейкъбс. Той потвърди, че президентът на футболния клуб Вишай Шриваданапрабха е бил на борда по време на експлозията.

"Разговарях с представители на "Кинг Пауър", те утре (бел. ред. - днес) ще публикуват изявление. Вишай Шриваданапрабха е бил на борда на осемемстния вертолет за Лондон. Неизправността, възникнала след излитането, е довела до пожар преди катастрофата на паркинга. Няма новини за жертви. Молитвите ни са със семейството на Лестър", написа журналистът в Туитър.

Както е известно, хеликоптерът, принадлежащ на бизнесмена, падна в близост до стадиона малко след мача от английското първенство между "лисиците" и Уест Хем. Обикновено собственикът на клуба лети с него от Лестър до Лондон след мачовете. Досега от клуба няма официално изявление по темата.

Шриваданапрабха купи английския клуб през 2010 година, а през сезон 2015/16 отборът сензационно стана шампион на Англия за първи път в историята си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички