Жозе Моуриньо отново прекали - оплака се от Манчестър Сити и липса на пари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо за пореден път показа, че не може да губи. Това стана след равенството на неговия тим 2:2 срещу Бърнли, което може да покачи разликата с Манчестър Сити на цели 15 точки, ако "гражданите" спечелят тази вечер срещу Нюкасъл.

Той сподели веднага след срещата, че "гражданите" купуват защитници на цената на нападатели и намекна, че финансовият ресурс, който му е необходим да спори с Манчестър Сити, е по-голям от този, който му е предоставен от ръководството на тима.

Списъкът на Sky Sports с най-добрите футболисти за годината е безумен

Sky Sports публикува годишната си класация за 25-те най-добри футболисти в Европа за изминалата година, която е изградена от различни показатели....

"Манчестър Сити купува бекове на цената на нападатели. Не е достатъчен трансферният ни бюджет. Сумата, която искат на клубове като нашия за определени играчи, е много по-висока от тази за други отбори. Големите клубове, историческите клубове, биват наказани за своята история, като им се искат повече пари от нормалната цена на дадени играчи", каза той, попитан дали са достатъчни парите, които до момента е изхарчил начело на "червените дяволи".

Откакто е начело на 20-краните английски шампиони, Жозе Моуриньо е похарчил точно 286.2 милиона паунда за нови попълнения. Хосеп Гуардиола е взел играчи срещу сумата от 360 милиона паунда.

Още по темата

Please select answer!