Загубите на Моуриньо нямат край, съдията пак помогна (ВИДЕО)


Загубите на Моуриньо нямат край, съдията пак помогна (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

2106 0

Жозе Моуриньо и Манчестър Юнайтед записаха трета поредна загуба - след поражението от Сити в дербито с 1:2 и разочарованието във Фейенорд с 0:1, сега дойде ред на Уотфорд да удари "червените дяволи" с 3:1 в петия кръг на Висшата лига.

След като голът на Фейенорд по-рано през седмицата падна от положение на засада, сега тимът на Моуриньо отново бе ощетен от рефера в ситуация, която доведе до първото попадение на "стършелите".

УОТФОРД НАПРАВИ ПРОПУСКА НА СЕЗОНА СРЕЩУ ЮНАЙТЕД

Антони Марсиал беше фаулиран малко преди да се стигне до добро подаване към непокрития на точката на дузпа Етиен Капу, който с мощен изстрел откри резултата в 35-ата минута.

До този момент Одион Игало бе изпуснал на празна врата, а малко след това Давид де Хеа бе спасил много опасен негов изстрел с глава. Златан Ибрахимович също не можа да се разпише при 0:0 от идеална ситуация пред малкия пенал, а Пол Погба разтресе напречната греда.

ЗЛАТАН СЕ СМЕЕ НА СЪДИЯТА

След почивката Юнайтед пое инициативата и заслужено стигна до изравнителен гол, изработен от Златан и реализиран от Маркъс Рашфорд, който за първи път почна сред титулярите в първенството - 1:1 в 62-ата минута.

Улисани в нападение обаче, "червените дяволи" бяха шокирани в 82-ата минута от току що влезлия като резерва Хуан Сунига - 2:1. За капак в 93-ата минута Маруан Фелайни фаулира Амрабат в наказателното поле и Трой Дийни направи 3:1 от дузпата.

За първи път от три десетилетия Уотфорд побеждава Манчестър Юнайтед, а след като не можа да го направи в Серия А, Валтер Мацари най-накрая надви Моуриньо. Специалния пък за първи път от времето си в Порто записа три поредни загуби - дори ужасяващият минал сезон в Челси не доведе до такава негативна поредица.

Юнайтед вече изостава с шест точки от лидера Манчестър Сити - съответно 9 и 15 пункта, а Уотфорд е със седем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички