Ювентус с отчаяна последна оферта към Юнайтед за Пол Погба


Ювентус с отчаяна последна оферта към Юнайтед за Пол Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

8496 0

Интересът на Реал Мадрид към Пол Погба охладня заради сериозната трансферна сума, която "червените дяволи" търсят, но възможността френският ас да напусне все още е истинска. Бившият клуб на халфа - Ювентус, все още има сериозен интерес към световния шампион.

След като размяната на Пауло Дибала и Ромелу Лукаку пропадна, ръководството на "бианконерите" е решило да се опита да отмъкне Погба с подобна размяна. Италианският клуб ще включи Марио Манджукич и Блейс Матюиди в евентуална сделка за Погба, както и парична сума.

Ювентус планира да използва парите от продажбата на Жоао Кансело (Манчестър Сити) и Мойзе Кийн (Евертън), за да стигне до сделка с "червените дяволи". Торинци ще предложат двамата играчи плюс 60 милиона евро, надявайки се че това ще е достатъчно за реализирането на сделката.

"Бианконерите" обаче трябва да побързат, защото трансферният пазар във Висшата лига затваря в четвъртък, а Манчестър Юнайтед вече има идея как да използва парите от Погба (подробности четете в тази статия на SportLive.bg).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички