Юрген Клоп за Манчестър Сити: Това, което те правят, е лудост


Юрген Клоп за Манчестър Сити: Това, което те правят, е лудост
Снимка: Getty Images/Guliver

3106 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнението си относно борбата за титлата в Англия през този сезон. Неговият тим води "люта" битка с шампиона Манчестър Сити. В момента "гражданите" имат една точка аванс на върха, като до края остават два кръга.

Именно в тези две срещи ще се реши кой ще бъде шампион. В тях Ливърпул имат гостуане на Нюкасъл и домакинство на Уулвърхямптън. Хосеп Гуардиола пък ще изведе своя отбор на "Етихад" срещу Лестър, а в последния кръг ще гостува на Брайтън.

"Ако Сити спечелят мачовете си до края, аз мога само да ги поздравя. Просто е. Те ще имат чудесен сезон. Дори отличен. Те имаха удивителен такъв през 2017/2018 и сега почти изравниха резултата си от миналата година. Това е просто лудост. Можеш само да уважаваш подобно постоянство. Не мога да кажа нищо лошо за тях.

КЛОП: "КАМП НОУ" НЕ Е ХРАМ, ПРОСТО СЪПЕРНИЦИТЕ ИМ НЕ СА В ДОБРА ФОРМА

Ние не искаме да станем шампиони, защото Манчестър Сити са си загубили мачовете. Искаме да станем шампиони, защото печелим нашите. За това, ако те спечелят, то това ще бъде напълно заслужено. Вярвам, че битката ще е до последния кръг. Там те имат мач с Брайтън, който все още може да се бори за спасението си, докато ние срещаме Уулвърхямтпън - тим, който доказа, че не е приятен за конкурент", сподели Клоп пред "DAZN".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички